Aanbod

Vindt u niet wat u zoekt? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Flexadin UCII 600gItem nummer: equis037.1

EQUISTRO® FLEXADIN UC-II: nieuw startproduct bij gewrichtsproblemen.

 

EQUISTRO® brengt een baanbrekend nieuw product op de Europese  markt van aanvullende diervoeders dat de gewrichtsfuncties van uw paard ondersteunt: FLEXADIN UC-II.

Dankzij een gepatenteerd productieproces is het collageen UC-II dat het product bevat beschikbaar in een natuurlijke, niet-gedenatureerde vorm. Hierdoor bezit UC-II eigenschappen waarmee de gewrichtsfuncties op een volkomen nieuwe manier worden ondersteund. Onderzoeken rond UC-II brengen belangrijke resultaten naar voren bij bestaande gewrichtsproblemen en bij vergelijkingen met gebruikelijke, tot nu toe aangewezen voederingrediënten zoals glucosamine en chondroïtinesulfaat.

EQUISTRO® FLEXADIN UC-II wordt slechts eenmaal per dag toegediend en onderscheidt zich door een uitstekende aanvaarding, geringe voederhoeveelheden en bewezen resultaten.
 

Gebruik: voor langdurige gewrichtsondersteuning bij paarden waarvan de gewrichten blootgesteld zijn aan intensieve prestaties en krachtinspanningen, evenals voor paarden die reeds gewrichtsproblemen vertonen.

Bevat: MSM 39,6%, niet-gedenatureerd collageen type II UC-II, mangaan 10 480 mg/kg.


Voldoende voor (paard 500 kg): tot 60 dagen

 

Poeder.

 

Incl. BTW

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief